• Saliste Jud. Sibiu Str. D.D. Rosca nr. 12, 557225
  • 0040(0)731838347

QUALITAS

ISO 9001:2008

Despre noi

Firma noastra de renume realizeaza la comanda prelate pentru tiruri, autobasculante, camioane si remorci, in orice dimensiune dorita.

Ne dam silinta ca serviciile oferite de noi sa fie pe masura asteptarilor clientilor, de aceea ne asiguram de calitatea, profesionalismul si durabilitatea lucrarilor realizate, oferind totodata cel mai bun raport calitate-pret de pe piata din Romania.

Indiferent de gradul de complexitate al lucrarii, avem pregatita o echipa de specialisti gata sa raspunda dorintelor clientilor. Folosim materiale Mehler import Germania, de inalta calitate si  acordam o atentie deosebita pentru fiecare prelata realizata.

In plus, stim cat de importanta este reclama pentru afacerea ta, asa ca oferim si serviciul de personalizare prin policromie sau serigrafie. Putem inscriptiona prelate sau alte materiale, utilizand utilaje performante.

Clientii nostri beneficiaza de garantie pentru fiecare lucrare efectuata, realizata in timp optim si cu atentie speciala la detalii. Astfel ne asiguram ca oferim un produs fiabil, rezistent la intemperii si cu rezonanta.

1sus
2josstanga
2josdreapta

Conteaza pe noi pentru realizarea unei prelate de succes.

Top